You are here

Kommunen kommer for alvor på gymnastikkens landkort
Af Lars Elmsted, Kommunikation, By, Kultur og Miljø
  • Idraettens_Hus

    Springcentret i Idrættens Hus på Kildegården lægger gulv til, når Roskilde Gymshow 2019 løber af stablen.

Støtte til to store begivenheder med tilsammen 1.400 gymnaster markerer Roskilde som en kommune med faciliteter og ambitioner inden for gymnastikken.

Det er Kultur- og Idrætsudvalget, der har valgt at støtte med midler fra "Puljen til store events".

Det ene arrangement er "Roskilde Gymshow 2019", hvor 4 gymnastikforeninger er gået sammen om at samle den bedste gymnastik i Danmark til en stor opvisning med 400 gymnaster i Roskilde Kongrescenter. Roskilde Gymshow vil også bruge det helt nye springcenter i Roskilde til fællestræning for de mange udøvere.

Udvalget støtter også Gymnasternes dag, der blev afholdt den 24. marts i Ramsøhallen. Arrangementet afholdes hvert år tre steder i Danmark og er en opvisningsdag med fokus på kvalitet, gymnastikglæde og show. Der deltog over 1000 gymnaster og mindst det samme antal tilskuere.

"Vi har åbnet to nye anlæg til gymnastik i 2018 - Idrættens Hus på Kildegården med springcentret og den udvidede og renoverede Ramsøhal i Gadstrup. Det glæder mig rigtigt meget, at foreningerne har taget godt imod faciliteterne og nu har fået mod på at binde an med så store arrangementer", siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen.

Kontakt

Kultur og Idræt
Rådhusbuen 1
4000 Roskilde
Afdeling Kultur og Idræt
Administration By Kultur og Miljø
Tlf 46 31 30 00
Dato: 04. April 2019

Senest opdateret:

04. April 2019