Ny vej fra Osvej til A6 i Jyllinge

Trafikafviklingen i det nordlige Jyllinge har fået et stort løft med en vej fra Osvej til A6. Det er en forlængelse af Bromarken til Møllevej, som nu er koblet til A6/Frederiksborgvej.

Med indvielsen er projektet ikke helt i mål, da det er planen også at skabe et vejkryds mellem Møllevej, Gulddyssevej og Frederiksborgvej, så man kommer til og fra A6 på en ordentlig måde. Status på det lysregulerede kryds er, at forhåndsgodkendelsen er i hus fra Vejdirektoratet, pengene er i budgettet og kommunen gør klar til at sende opgaven med det nye kryds i udbud, så det bliver klar i 2020.

Bromarken er også blevet anlagt, fordi der er et helt nyt boligområde på vej i det nordlige Jyllinge. Lokalplanområdet – som vejen er en del af - udgør et areal på ca. 27 ha og giver mulighed for i alt ca. 217 boliger, heraf 106 parcelhuse og 111 rækkehuse.

På begge sider af den nye vej er der en cykel-gangsti, og ud for boligområderne er der støjvolde.

Veje og Grønne områder
Afdeling Veje og Grønne områder