Programmet til sommerens Byparkskoncerter er klar

• Poul_Krebs

Fotograf: Casper Dalhoff

Traditionen tro arrangerer Gimle, i samarbejde med Roskilde Kommune, gratiskoncerter i Byparken fire tirsdage i juli. Programmet er nu offentliggjort.

Vi er stolte af at kunne præsentere endnu et stærkt program til årets Byparkskoncerter. I år glæder vi os til at give gæsterne fantastiske oplevelser til Birthe Kjær & Feel Good Band, Østkyst Hustlers, Pernille Rosendahl og Poul Krebs & Band.

Til sommerens første Byparkskoncert kan du opleve Birthe Kjær med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.

Tirsdagen efter kommer legendariske Østkyst Hustlers, der har opbygget et solidt renommé som et af landets bedste live-acts. Med et groovy funkorkester i ryggen og et bagkatalog fyldt med massive hits, sparker de gang i Byparken den 16. juli.

Tirsdag d. 23. juli kan du opleve Pernille Rosendahl, der efter en fuldkommen udsolgt Danmarkstour, drager på sin første sommertour nogensinde. Det høres og ses, når Pernille Rosendahl står i rampelyset. Hun er tilpas sofistikeret og smukt skrøbelig - karaktertræk, der kendetegner hendes solonumre, nyfortolkninger af Swan Lee, The Storm og sange fra ”Toppen af Poppen".

Sidst, men ikke mindst, kan du opleve Poul Krebs & Band d. 30. juli. Det bliver selvfølgelig med et repertoire der både rummer de store klassikere og de største hits – og det bliver selvfølgelig også i det bedste selskab, med det band han selv har kaldt sit ”Dream Team”: Palle Hjorth (tangenter), Rasmus Valldorf (trommer), Rune Kjeldsen (guitar) og Troels Skjærbæk (bas).

Koncerterne vil lige som sidste år finde sted på en scene der står i bunden af Byparken og spiller op mod Pipers Hus. Dette giver et godt udsyn for et stort publikum og koncerterne indrammes af den smukke udsigt ud over Roskilde Fjord.

PROGRAM:

• Tirsdag d. 9. juli: BIRTHE KJÆR & FEEL GOOD BAND
  • Tirsdag d. 16. juli: ØSTKYST HUSTLERS
  • Tirsdag d. 23. juli: PERNILLE ROSENDAHL
  • Tirsdag d. 30. juli: POUL KREBS & BAND

Programmet opdateres med supportnavne.

Musikken starter kl. 19.30 i Roskilde Bypark

Gratis entré

Byparkskoncerterne arrangeres af Roskilde Kommune og Gimle.

Kultur og Idræt
Afdeling Kultur og Idræt