RenoNorden skifter navn og ejer

Af Daniel Hjortkær Cross
Urbaser Nordic AS (Urbaser) er navnet på det selskab, der fremover ejer renovationsfirmaet RenoNorden.

I Roskilde Kommune benytter vi RenoNorden som samarbejdspartner, når vi henter dit affald. For dig, som er borger, har ændringen af ejerskabet ingen betydning i praksis. Du vil fortsat blive betjent af de samme skraldemænd og medarbejdere, der henter dit affald og sørger for, det genanvendes som nye ressourcer eller bliver til ny energi. RenoNorden ændrer på sigt navn til Urbaser Danmark.

Urbaser er et spansk selskab, der er vant til at arbejde under nordiske himmelstrøg. De driver blandt andet indsamling af husholdningsaffald i Sverige og Finland. Urbaser har både et stort branchekendskab og en solid finansiel kapacitet. Det vil ifølge administrerende direktør i RenoNorden, Jan Kreiberg Larsen, være med til at udvikle det serviceudbud, selskabet kan tilbyde i dag, hvor målet er at sikre et bedre miljø i fremtiden.

Roskilde Kommune ser frem til det nye samarbejde.

Dato: 23. Januar 2019

01. Februar 2019