Så cykler vi!

Vi cykler til arbejde kampagnen startede 1. maj. For at give de mange cyklister et ekstra skulderklap, var der morgenbrød til de friske på stationen torsdag morgen.

De 300 bagerposer fandt hurtigt en ejer, og mange var sikkert blandt de ca. 1.000 deltagere, som stiller op i Roskilde Kommune fordelt på omkring 50 hold.

Roskilde Kommune støtter kampagnen lokalt, da den passer fint ind i cyklistvisionen om, at det skal være attraktivt og let at bruge cyklen til alle formål.

For den enkelte er der god motion at hente på cykelturen til arbejde. Ny dansk forskning viser, at hverdagscykling er ligeså effektivt som en tur i fitnesscenteret.
Og man sparer oven i købet 450 kg CO2 om året ved at cykle seks km. om dagen frem for at tage bilen.

Veje og Grønne områder
Afdeling Veje og Grønne områder