You are here

Sporarbejde ved Ringsted

Af Banedanmark, Movia, DSB
Fra 24. marts til og midten af juni skal Banedanmark bl.a. omlægge skinner og renovere stationen ved Ringsted. Det betyder, at der vil køre lang færre tog, og at der er flere passagerer med hver enkelt og mellem Odense og København, det kan betyde længere rejsetid.

I perioden er der er supplerende togbusser som et alternativ.

Plejer du at pendle på tværs af Sjælland, er det vigtigt, at du overvejer alternative ruter og er opmærksom på de tiltag, som DSB og DOT – Din Offentlige Transport har lavet, for at hjælpe dig og andre med at komme frem så hurtigt og smertefrit som muligt. Vi har her samlet nogle muligheder og relevante links for dig der rejser på tværs af Sjælland i perioden:

Find alternative ruter via rejseplanen.dk
Der er mange muligheder for komme videre med f.eks. bus og S-tog. DSB indsætter supplerende Togbusser, så du kan komme igennem området langs Ringsted og videre til din forbindelse. Din nemmeste rejse finder du på rejseplanen.dk

Hold dig opdateret
dinoffentligetransport.dk/ringsted kan du holde dig opdateret om faserne på sporarbejdet og hvad de betyder for dig og din rejse.

Har du pendlerkort?
I forbindelse med sporarbejdet ved Ringsted har du mulighed for at få ekstra zoner når du rejser på udvalgte strækninger. Du kan også få 30 dage refunderet, som du kan anvende, når sporarbejdet er slut. Du kan finde mere information omkring dine muligheder for kompensation her: dsb.dk/ringsted
    
Læs mere om sporarbejdet på dinoffentligetransport.dk/ringsted, og tjek altid rejseplanen.dk før du tager hjemmefra. 
 

Dato: 21. Marts 2019

Senest opdateret:

21. Marts 2019