Støtte til pårørende

Af Kommunikation
Selvom det ikke er dig, der er syg, skal du huske at passe på dig selv.  Du kan få hjælp fra en pårørendekonsulent til at sætte spot på din egen trivsel og dine egne bekymringer.

Der er hjælp at hente

I Roskilde Kommune kan du nu få hjælp af kommunens pårørendekonsulenter. Du kan bl.a. få støtte og rådgivning gennem individuelle samtaler om netop det, du gerne vil tale om. Det kan være konkrete bekymringer eller din egen trivsel, og hvordan du passer på dig selv som pårørende
Vi kan også hjælpe dig med at finde andre kommunale og frivillige tilbud til voksne pårørende.

Vi har tavshedspligt, og hvis du ønsker det, kan du være anonym. Hvis det drejer sig om børn eller unge, eller du selv er under 18 år, skal du henvende dig i Børne- og Familiecentret på Gormsvej

Telefonrådgivning

Telefonen er åben den første torsdag i hver måned fra kl. 10-12 på telefon 46317702. Du kan altid ringe uden for telefontiden på samme telefonnummer og lægge en besked til pårørendekonsulenten, som så ringer tilbage.

Dato: 05. September 2019

10. September 2019