You are here

Du kan stadig nå det: Indstil til Roskilde Erhvervspris!

Af Kristian Karstoft
 • logo

  Logo brugt med Danske Banks tilladelse

Du kan stadig nå at nominere virksomheder til den nye pris målrettet erhvervslivet i Roskilde - Roskilde Erhvervspris, powered by Danske Bank - som Danske Banks kendte erhvervsdirektør Jesper Steen Christensen i 2017 tog initiativet til. Deadline for indstillinger er 30. oktober 2018.

Roskilde Erhvervspris, powered by Danske Bank blev præsenteret for offentligheden til Roskilde Kommunes Nytårskur i januar 2018. Siden er det gået slag i slag med nomineringer til prisen.

Som Jesper Steen Christensen siger: "Vores pris er blevet taget rigtigt godt imod af det lokale erhvervsliv. Vi mærker, at der er opbakning til og interesse for initiativet, så vi er rigtigt glade for, at der allerede er kommet 8 skarpe indstillinger til prisen".

De nominerede virksomheder er:

 • Familievirksomheden CP i Viby med 100 ansatte 
 • Konsulentvirksomheden Dankbar, der arbejder med sårbare og psykisk syge børn og unge
 • Iværksætter-virksomheden Aaløse Marketing med nu syv ansatte
 • Specialbutikken Snow Fun, hvor antallet af medarbejdere på få år er steget fra 8 til 34
 • Tandreguleringsspecialisterne Roskilde Orto-teknik, der på fem år er gået fra lukningstruet til 10 ansatte
 • Opstartervirksomheden FysioDanmark, der nu har 25 ansatte
 • Det internationalt anerkendte arkitektfirma Cornelius Vöge, der bl.a. har vundet arkitektkonkurrencen for Københavns kommende vandkulturhus på Papirøen
 • RTR Gruppen, der er kendt for sit store engagement ud i lokal velgørenhed

"Feltet af nominerede spænder meget bredt og repræsenterer dermed på fornem vis den overordnende erhvervsstruktur i Roskilde Kommune med rigtigt mange SMV'er og iværksætter-virksomheder, der har vokset sig store og levedygtige. Men der er altid plads til flere nominerede", afslutter Jesper Steen Christensen med et smil

Læs mere om Roskilde Erhvervspris og indstil virksomheder senest 30. oktober 2018

Vil du have erhvervsprisen på besøg i din virksomhed?

Kunstværket, der udgør prisen, er lavet af billedhugger Søren Schaarup fra Ejby ved Kirke Hyllinge. Den har siden januar 2018 været på turné i en række lokale virksomheder, hvor den har stået en måned af gangen og er blevet set af mange forbipasserende.

Man kan kontakte Jesper Steen Christensen, hvis man har en virksomhed, hvor der kommer mange mennesker, og hvor skulpturen af hvid marmor på en buste kan gøre reklame for prisen, inden den overdrages til den endelige vinder af Roskilde Erhvervspris, powered by Danske Bank.

I november 2018 vil en udvælgelseskomité bestående af borgmester Joy Mogensen, formand for erhvervsFORUM Roskilde Marie-Louise Munter, direktør for Paperboy Patrick Holbek, Erhvervsdirektør for Danske Bank Jesper Steen Christensen og flere repræsentanter fra det lokale erhvervsliv udvælge to finalister.

Vinderen af prisen vil blive offentliggjort på nytårskuren d. 29. januar 2019, som Roskilde Kommune arrangerer i samarbejde med erhvervsFORUM Roskilde og Roskilde Oplysningsforbund, og hvor deltagerne til nytårskuren skal vælge den endelige vinder blandt de 2 finalister.

Fakta om Roskilde Erhvervspris

Prisen gives til en virksomhed i Roskilde Kommune, der i særlig grad har skabt vækst og udvikling i det lokale erhvervsliv, og som bidrager til en positiv branding af Roskilde. Kandidater til prisen findes ved indstilling fra erhvervslivet i Roskilde.

Alle virksomheder beliggende i Roskilde Kommune kan indstilles til prisen. Af øvrige kriterier for at blive indstillet til prisen hører at virksomheden skal være dygtig og respektabel, udviklingsorienteret, initiativrig, have fokus på CSR og medvirke til at sætte Roskilde på landkortet.

Frist for indstilling er den 30. oktober 2018.

 

Dato: 16. August 2018

Senest opdateret:

18. Marts 2019