You are here

Vær med når vi uddeler Den Socialøkonomiske Pris

Af Søren Schaadt Larsen, Social, Job & Sundhed
  • Applemoster

    Her ses sidste års vinder, Applemoster, i selskab med borgmester Joy Mogensen.

Hvilken lokal iværksættervirksomhed har i årets løb udmærket sig mest i forhold til at gavne sociale og samfundsmæssige formål, og hvem skal dermed modtage Den Social Økonomiske Pris 2017?

For at hylde de virksomheder, som gør noget ekstra for udsatte borgere, lokale fællesskaber og miljøet uddeler, Roskilde Byråd igen i år Den Social Økonomiske Pris.
Vi åbner dørene og inviterer dig med i Byens Hus 6. december klokken 17.00, hvor årets bedste initiativ modtager prisen på 15.000 kroner i udviklingskapital og et forretningsudviklingsforløb til 20.000 kroner.

Samtidig fejrer vi, sammen med Socialøkonomiske Virksomheder, sociale innovatører, de nominerede, sponsorer, politikere, Advisory Board for Socialøkonomi og mange flere, de initiativer, som har gjort en Socialøkonomisk forskel i årets løb.

Takket være borgernes indstillinger er i alt fire virksomheder nomineret til prisen:

  • Morten Søndergaard er nomineret for udviklingen af ”Nørdmarked” – et loppemarked med ting, der særligt interesserer nørder.
  • Erhvervsakademi Sjælland er nomineret for deres autismelinje på den videregående fuldtidsuddannelse.
  • Café Freunde er nomineret for deres arbejde med psykisk sårbare og specielt, at de inviterer psykisk sårbare og svage mennesker til en gratis juleaften.
  • Til sidst er Skt. Hans Have nomineret for skabe møder mellem både haveinteresserede, cafégæster, nuværende og tidligere psykiatriske patienter og pårørende.

Sidste år vandt Applemoster - et mobilt æblemosteri, som hindrer spild ved at forvandle æbler fra græsplæner rundt om til æblemost.

Program:

17.00: Velkomst ved Bent Jørgensen, formand for Beskæftigelses- og Socialudvalget
17.10: Lokalt socialøkonomisk marked. Mød socialøkonomiske virksomheder, ildsjæle og innovative organisationer – og få lidt godt at spise og drikke.
18.00: Adm. direktør i Askovfonden, Helle Øbo, taler om udviklingen i socialøkonomi og social innovation i Danmark.
19.00: Kåring af vinderen af Den Socialøkonomiske Pris 2017.
Formand for Advisory Board for Socialøkonomi, professor Linda Lundgaard Andersen, overrækker prisen. Der er bobler og blomster!
19.30: Networking og forfriskninger…
20.00: Tak for i aften!

Du kan tilmelde dig via følgende link: https://advisoryboard.nemtilmeld.dk/1/.

 

Dato: 30. November 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019