You are here

Invitation til møde om udbud for bygge- og anlægsbranchen

Af Sophia Liv Bergmann
  • Musicon Indfaldet

    Musicon Indfaldet

Lokale håndværkere og rådgivere i bygge- og anlægsbranchen inviteres til møde om de kommende anlægsprojekter og udviklingsplaner i Roskilde Kommune.

Er du klar til at møde fremtiden med avanceret teknologi, digitalisering, 3D-modellering og brug af robotter og droner? Har du brug for et kompetenceløft, så du bedre kan imødekomme nye udbud?

Deltag og bliv klogere på udbudsformer og hvordan du kan blive leverandør til Roskilde Kommune. Hør også om fremtidens teknologier indenfor byggebranchen, prøv de nyeste teknologier af og vær med til at forme fremtidens uddannelser. Rolf Büchmann-Slorup, som er en af de personer i Danmark, der ved mest om nutidens og fremtidens teknologiske værktøjer, vil fortælle om, hvordan den teknologiske udvikling påvirker byggebranchen.

Du kan også høre om, hvordan din virksomhed kan få et gratis kompetenceløft og 1:1 sparring gennem projekt Digital Ledelseskultur.

Deltagelse er gratis og mødet afholdes onsdag 3. april 2019 kl. 15.45 - 18.15 på Roskilde Rådhus.

Se hele programmet her:

Tilmeld dig mødet - tilmeldingsfrist er mandag 25. marts 2019 kl. 12.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Erhvervsafdelingen, Sophia Liv Bergmann på 46313535 eller sophialb@roskilde.dk

Dato: 06. Marts 2019

Senest opdateret:

06. Marts 2019