You are here

Ny kommunikationschef ansat i Roskilde Kommune
Af Line Rieck
Roskilde Kommune har ansat Rikke Houkjær som ny kommunikationschef. Rikke er uddannet fra Københavns Universitet med speciale i politisk kommunikation og identitetsskabelse.

Rikke har arbejdet med kommunikation i Københavns Kommune, i interesseorganisationer og senest som kommunikationschef i Den Sociale Kapitalfond. Omdrejningspunktet har altid været at styrke vores velfærdssamfund og bygge bro mellem forskellige interessenter.

- Rikke kommer med en stærk faglig baggrund og solid erfaring, hvilket giver hende de rette forudsætninger for at arbejde videre med den professionelle håndtering af kommunikation både internt og eksternt. Derfor er det også et enigt ansættelsesudvalg, som har peget på Rikke til stillingen som Roskilde Kommunes nye kommunikationschef, siger kommunaldirektør Henrik Kolind.

Rikke er vokset op i Jyllinge, har tilbragt sin ungdom i Roskilde og har etableret familie i Trekroner. Selvom hun ikke længere bor i kommunen, kommer hun her meget, og glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- At få Roskilde til at stå stærkt udadtil, skabe engagement mellem alle dem som gerne vil bidrage og understøtte, at alle kan indfri deres potentiale i Roskilde - det er et drømmejob, og jeg glæder mig stort til samarbejdet med politikere og mine nye kolleger, siger Rikke Houkjær.

Rikke bor i Vanløse sammen med sin mand og sine to næsten voksne børn. Rikke starter den 1. februar 2020.

 

Dato: 19. December 2019

Senest opdateret:

19. December 2019