You are here

Elgiganten, Jysk, T. Hansen og Petworld åbner i Trekroner til november
Af Line Rieck
Onsdag var der rejsegilde for det nye butiksområde i Trekroner Syd. Til november åbner en række kendte butikskæder – lige op ad motorvejen og med fremragende parkeringsforhold.

Bedre rammer, synlighed fra motorvejen, optimale parkeringsforhold. De fire butikskæder Elgiganten, Jysk, T. Hansen og Petworld har store forventninger til det nye erhvervsområde Trekroner Syd, hvor der onsdag var rejsegilde for de kommende varehuse. Til november åbner butikkerne, og såvel Elgiganten som JYSK og T. Hansen flytter fra deres nuværende placeringer i Roskilde.

- Vi har historisk en stor og rig handelstradition i Roskilde og med placeringen af det nye butiksområde midt mellem Holbæk-motorvejen og Trekroner Station får de nye butikker en af de bedste beliggenheder på Sjælland i forhold til infrastruktur, fortalte formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam.

Entreprenørkoncernen Daugaard Pedersen er i fuld gang med at udvikle det nye store detailhandelsområde i den østlige del af Roskilde syd for RUC og øst for Bauhaus, der udover de fire butikker også kommer til at huse Biltema. Som en del af udviklingen har Roskilde Kommune besluttet at forbedre tilkørselsforholdene til Trekroner Syd.

- I forbindelse med realiseringen af butiksområdet har Roskilde Kommune besluttet at forbedre de trafikale forhold i området, og det medfører bl.a., at der etableres et nyt lyskryds på Industrivej/Betonvej, sagde formand for Plan- og Teknikudvalget Tomas Breddam og fortsætter:

- Tilkørselsmulighederne og den gode geografisk placering er én ting, men det, der for alvor gør centerområdet unikt, er afstanden til Trekroner Station, der gør det muligt både at køre bil eller cykel og tage bus eller tog til området.

I alt har Daugaard Pedersen opkøbt 60.000 kvm jord af Roskilde Kommune, og den oprindeligt Kolding-baserede totalentreprenør har hånden på kogepladen for byggeriet af 15.000 kvm butikker og 5-6000 kvm kontorer. Hertil kommer et areal, der skal bruges til P-Pladser.

Dato: 18. Maj 2018

Senest opdateret:

18. Maj 2018

Kommentarer

Infrastruktur eller mangel på samme

Det er ikke nok at plastre et lyskryds ind. Der skal etableres en tilgang direkte fra motorvejen til området.
vh Stig

Hvilken dato åbner butikscenteret?

Det fremgår, at det nye butikscenter åbner til november, men er det 1. november hvirnpr?

Re: Hvilken dato åbner butikscenteret?

Hej Henrik
Jysk har åbnet, og i følge Dagbladet åbner de to sidste butikker sidst i oktober.
Det skriver de nok mere om, når åbningen nærmer sig.
https://sn.dk/Roskilde-Avis-Paperboy/Jysk-aabner-i-Trekroner/artikel/779760
Morten, Kommunikation

Tilføj kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive vist på siden.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.