You are here

Nytårskur for erhvervslivet 2021 er udsat!
Af janek
Vi tager revanche, når det igen er forsvarligt at mødes.

Vi havde set frem til at møde dig og de mange andre tilmeldte i Roskilde Kongrescenter til den traditionelle nytårskur for det lokale erhvervsliv, som skulle have været afholdt den 19. januar. Covid-19 har desværre lagt en stor begrænsning på mulighederne for afholdelse af arrangementet, og derfor har vi besluttet at udskyde årets nytårskur.

Vi tager dog stærk revanche og afholder arrangementet, når det igen er forsvarligt at mødes, så vi sammen kan fejre indgangen til en ny og bedre tid. Så glæd dig til at møde ’alle de andre’ igen ’på den anden side’, hvor vi vil give dig ekstra tid til en af de ting, vi savner allermest - at netværke. Vi ser frem til at kunne give jer den fantastiske oplevelse, som vi havde planlagt.

Ligeledes er afsløringen af vinderen af Roskildes Erhvervspris 2020 udsat til det kommende arrangement, hvor I skal stemme om, hvorvidt det skal være PC Schematic eller Nerve Systems, der skal løbe med prisen, ligesom de andre spændende oplæg ligeledes vil være at finde på programmet igen.

Vi glæder os til at se dig, og du vil selvfølgelig være blandt de første, som vi sender invitation til, når den tid kommer.

Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sophia Liv Bergmann fra Roskilde Kommunes erhvervsafdeling, på tlf. 40304544 eller sophialb@roskilde.dk.

Mens vi venter på forårets komme og ’lysere tider’, ønsker vi jer et godt nytår 2021.

Med erhvervsvenlige hilsner
Erhvervsforum Roskilde og Roskilde Kommune

Dato: 07. Januar 2021

Senest opdateret:

07. Januar 2021