You are here

Renovering af loft lukker Roskilde Badet et halvt år
Af Line Rieck
Kultur- og Idrætsudvalget bliver onsdag orienteret om, at det er nødvendigt at renovere loftet over 25 m. bassinet i Roskilde Badet. Renoveringen i den eksisterende svømmehal skal foregå fra 1. september 2019, så den nye og eksisterende svømmehal begge står klar til åbning i februar 2020.

I januar måtte Roskilde Badet lukke 25 m. bassinet i en kortere periode, for at sikre loftspladerne over bassinet, som pludselig begyndte at falde ned. Et net har siden da holdt pladerne på sikker afstand af badegæsterne, men det er kun en midlertidig løsning på problemet.

I mens har man haft tid til at undersøge, hvad den rigtige løsning er, og hvad den kræver. Løsningen er, at der skal sættes nye loftsplader op over bassinet og det forventes at tage fire måneder.

- Det er møg irriterende for alle vandhundene i kommunen, at loftet i den eksisterende svømmehal nu skal renoveres. Det kommer til at betyde en længere lukkeperiode, og det er super ærgerligt. Eneste trøst er, at vi kommer til at have en fantastisk svømmehal, når vi kommer ind i det nye år, siger formand for Kultur- og Idrætsudvalget, Claus Larsen.

Selve byggeriget af den nye svømmehal vil være færdigt i december 2019 – men vil kræve rengøring og indkøring, så den står klar til åbning i februar 2020.

Dato: 01. April 2019

Senest opdateret:

01. April 2019