You are here

Ring, skriv eller book et møde - vi er klar!

Af Sophia Liv Bergmann
  • Tæt dialog giver bedre løsninger!

    Fotograf: Peter Jarvad

Hvordan kan vi hjælpe dig og din virksomhed?

Vi vil gerne lære dig og din virksomhed bedre at kende, idet et godt samarbejde mellem jer som virksomhed og os som kommune har stor betydning for, at vi kan levere jer den bedst mulige service.

Ring, skriv eller book et møde, så vi gennem en god kontakt og forståelse for jeres særlige forretningsområde kan tilbyde sparring og hurtigere afklaring omkring eksempelvis myndighedsspørgsmål. Vores tætte samarbejde med Jobcenteret om rekruttering, efteruddannelse og andre tilbud gør, at vi samlet set leverer den bedst mulige service til erhvervslivet.

Du finder relevante kommunale informationer via vores hjemmeside, sociale medier og nyhedsbreve, så du er opdateret på nye projekter, samarbejdsmuligheder, støtteordninger, regler, knowhow og andet relevant for jeres udvikling og vækst.

Erhvervsafdelingen i Roskilde Kommune har til formål at fremme vækst og udvikling i kommunen, og vi bestræber os på at være åbne, imødekommende og tilgængelige.

Du vil se vores annonce i de lokale medier i 2018 - og du kan også se den her PDF icon 170427_Erhvervsafdelingen_annonce_SYNLIGHED_AVIS.pdf

Ring på tlf. 4631 3535 eller send en mail erhverv@roskilde.dk - vi glæder os til at møde dig!

Dato: 14. December 2017

Senest opdateret:

18. Marts 2019