Nyhedsbreve og abonnement

Her på siden kan du tilmelde dig kommunens nyhedsbreve og få de kommunale nyheder sendt direkte til dig hver fredag, hvor vi samler ugens nyheder og den kommende uges arrangementer.

 

Du kan også abonnere på nyt indhold fra de emneområder du kan se på listen nedenfor. Her kan du vælge at abonnere på alle kategorier eller på de specifikke kategorier, der har din interesse.

 

Databeskyttelse

Når du vælger hvilke typer indhold, du ønsker at abonnere på, samt når du skriver dit navn og din e-mailadresse, vælger du at modtage opdateringer fra kommunen om de specifikke emner.

Vi registrerer dit navn og din e-mailadresse, samt dine valg af nyhedsbreve. Disse oplysninger overføres til nyhedstjenesten Mailchimp og behandles i henhold til den databehandleraftale, vi har indgået med dem.

Mailchimp opbevarer data uden for EU, men de opererer under EU-U.S. Privacy Shield og er at betragte som at være på linje med EU's regler for persondatabehandling.

Vi og Mailchimp opbevarer dine oplysninger så længe du er tilmeldt. Hvis du afmelder dig nyhedsbrevet, sletter vi dine oplysninger senest 30 dage herefter.

Du kan til en hver tid afmelde dit nyhedsbrev i de mails, du modtager.