You are here

Vær med på vej til den rehabiliterende organisation

 • Rehabilitering - Roskildemodellen

  Alle borgere har en rehabiliteringsplan

 • Rehabilitering - hjulet

  Den rehabiliterende organisation

 • Rehabilitering - eksempler

  Rehabiliteringsindsatsen i Roskilde Kommune

Konferencen hos Roskilde Kommune blev afholdt den 11/4-2016. Roskilde Kommune har udviklet en rehabiliteringsmodel, der bygger på evidens og systematik.

Konferencen havde fokus på, hvordan vi i Sundhed og Omsorg i Roskilde Kommune er i fuld gang med at implementere vores model helt ud i yderste hjørne af organisationen. Konferencen sætter også fokus på, hvordan vi arbejder henimod den rehabiliterende organisation så vi alle tænker og handler rehabiliterende og alle borgere har en rehabiliteringsplan. Arbejdet hen imod den rehabiliterende organisation medførte, at Roskilde Kommune vandt Den Danske Rehabiliteringspris for 2015.

På konferencen blev der fremlagt resultater og erfaringer for implementering af vores rehabiliteringsmodel, arbejdsgangsbeskrivelserne, værktøjerne, hvordan der arbejdes tværfagligt samt, hvordan borgerne inddrages. Der bliver også rig lejlighed til at drøfte og debattere de rehabiliterende indsatser.

Alle deltagere på konferencen fik vores håndbog om rehabilitering udleveret. Håndbogen beskriver bl.a. samtlige processer i de konkrete arbejdsgange.

Indhold

 • Video - Roskilde Kommune - på vej imod den rehabiliterende organisation

  Video - Roskilde Kommune - på vej imod den rehabiliterende organisation

  Når du afspiller videoen, accepterer du, at Youtube sætter en trackingcookie, som kan bruges til fx markedsføring. Hvis du ønsker at undgå dette, bør du ikke afspille videoen.
 • Læs kronik om den rehabiliterende organisation fra Danske Kommuner

  Læs kronik om den rehabiliterende organisation - bragt i Nyhedsmagasinet Danske Kommuner nr. 34 / 2015

Materialer og oplæg

Senest opdateret

13.05.2019