You are here

Postkort til beboerne

Er du ansvarlig for affaldet i en boligforening eller for flere etageboliger? Så kan du bestille et skræddersyet postkort med information om affald og sortering, du kan dele ud til beboerne.

Beboerne i jeres forening er sikkert allerede gode til at sortere affald. Men det kan glippe en gang i mellem at få lagt affaldet i de rigtige beholdere.

Ofte skal der blot et lille skub i den rigtige retning, for at affaldet ender korrekt til genanvendelse. Derfor kan du som affaldsansvarlig gratis bestille en bunke postkort i A5-størrelse, du kan dele ud til både nye og gamle beboere. 

Postkortet fortæller kort og præcist, hvordan affaldsordningen fungerer, hvor beboerne bor – lige til at hænge op på køleskabet. Og så er der selvfølgelig links til den digitale og opdaterede sorteringsvejledning her på hjemmesiden – lige til at finde frem på smartphonen.

Derudover indeholder postkortet foreningens navn, jeres eget forsidebillede og konkrete informationer, der er relevante for netop foreningens beboere.

Sådan bestiller du postkort

  1. Udfyld formularen herunder med dine informationer og klik "Indsend"
  2. Affald og Genbrug tager kontakt til kontaktpersonen omkring de sidste detaljer
  3. Vi printer postkortene og sender dem til den affaldsansvarlige, som sørger for at dele dem ud til beboerne

Tak, fordi du tager ansvar for god sortering.

Personoplysninger

Vi beder om dine oplysninger, så vi kan sende dig et svar tilbage på din mail. Når du udfylder og sender denne formular til os, bekræfter du samtidig, at vi gerne må registrere de oplysninger, du selv har tastet ind. Vi opbevarer dine oplysninger, så længe vi har brug for dem, herefter slettes de igen.

Senest opdateret

18.05.2020
Oplysninger om foreningen
Angiv navnet på den person, der bestiller postkortene. Det kan sagtens være den samme som den affaldsansvarlige. Affald og Genbrug tager kontakt til kontaktpersonen efter bestilling, hvis det er nødvendigt.
Skriv den adresse, hvor postkortene skal sendes til. Det vil typisk være samme adresse, hvor den affaldsansvarlige holder til.
Kontaktinformation på affaldsansvarlig
Kontaktinformationerne bliver påtrykt postkortene, så beboerne kan kontakte den affaldsansvarlige, hvis de fx har brug for nye bioposer eller har spørgsmål om affald og sortering.
Ekstra information
Alle borgere i Roskilde Kommune sorterer madaffald, metal, glas og papir/karton fra til genanvendelse og restaffald til energiudnyttelse. Har jeres beboere øvrige muligheder for at sortere affald på adressen?
Her kan du tilføje relevant information, der gælder særligt jeres beboere. Det kan fx være en kode til storskraldsrummet eller en deleordning for direkte genbrug.
Postkortet har som udgangspunkt et standardbillede. Ønsker du et særligt baggrundsbillede til forsiden af fx ejendommen, kan du vedhæfte det her. Billedet skal være minimum 2 MB for at sikre trykkvaliteten.
Filer skal være mindre end 20 MB
Tilladte filtyper: jpg jpeg
Bestil kun de postkort, du har brug for. Så kan vi sammen minimere papirforbruget.