You are here

Sociale partnerskabsforeninger

Ansøgningsfristen om, at blive en social partnerskabsforening 2021-2023 er overskredet. Der kan ikke længere ansøges om, at blive en social partnerskabsforening.

Ny pulje skal skabe Sociale Partnerskaber mellem Roskilde Kommune og foreninger i Roskilde Kommune.

 

Baggrunden er, at foreningslivet har udtrykt behov for, at få støtte til ikke foreningsvante børn og unge, i forhold til at give dem den gode velkomst og fastholde dem i foreningen. Via midler fra Roskilde Kommunes Boligpolitik i Social Balance har Kultur og Idrætsafdelingen nu fået mulighed for, at udmelde en 3-årig pulje. (se handleplanen for boligpolitikken her)

 

Roskildebaserede foreninger kan søge midler til, at ansætte en ressourceperson på deltid i foreningen i perioden januar 2021 - december 2023.

 

Ressourcepersonens formål i foreningen er netop, at arbejde med at få nye, ikke-foreningsvante medlemmer godt ind i foreningen og fastholde dem.

 

Formålet er også, at foreningen generelt geares til dette arbejde og at de erfaringer som de sociale partnerskabsforeninger opnår, kan deles med andre foreninger i Roskilde Kommune. De nærmere kriterier for puljen findes længere nede på siden.

 

Ansøgningsfristen var d. 1. september 2020 kl. 12.00. Det forventes, at ressourcepersonen starter arbejdet i foreningen d. 1. januar 2021. 

Vi anbefaler, at kriterierne til puljen gennemlæses, inden ansøgningsskemaet udfyldes.

Har du derudover brug for sparring eller har du spørgsmål til ansøgningsskemaet, kan konsulent i Kultur & Idræt Michael Lind Olsen kontaktes på tlf.: 4631 4044 / mail: Michael Lind Olsen

Senest opdateret

01.09.2020